آلزایمر چیست؟
خب در این مقاله میخواهم درباره قسمت دوم الزایمر با شما عزیزان سخن بگویم.
اگر تمایل داشتید که قسمت اول این مقاله را بخوانید روی کلمه آبی رنگ کلیک بکنید.
آلزایمر یک بیماری است که سلول های عصبی را تخریب میکند. این بیماری شروعی ارام دارد اما به روند که جلو میروند این بیماری شدید تر میشود. بعد از تشخیص این بیماری این افراد بین ۳تا۹سال عمر میکنند؛ اما خوب سرعت شدید شدن این بیماری در افراد متفاوت است.
این افراد بعد از این که یکم بیماری آن ها شدید میشود، دیگر مراقت کردن از خودشون خیلی برای خودشون سخت میشود. و همچنین این افراد حتمی باید یک پرستاری داشته باشند که خدایی ناکرده دست به کار خطرناک نزنند و آسیبی به خود و اطرافیان خود وارد نکنند.
دلایل ابتلابه آلزایمر:
بیماری آلزایمر زمانی اتفاق می افتد که مقداری از پروتئین ها که نام آن پلاک است در مغز بیمار شکل گرفته و سلول های این اندام را تحت تاثیر قرار بدهد.
علامت های این بیماری
فراموش کردن اتفاقات:طبیعی ترین و مهم ترین علامت آلزایمر این فراموش کردن است. بعضی از ما ها سابقه فراموشی در کار هایمان را داشته ایم، اما این داستان زود گذر بوده است. اگر دیدید که فراموشی شما در روز به تعداد بالایی رسیده است حتمی به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کنید.
ندانستن زمان و مکان و درک آن: این افراد دیگر درک درستی از زمان و مکان دیگر ندارند به همین دلیل است که توصیه میشود آن ها را تنها در خانه نگذارید. این افراد خودشان همیشه در خاطرات گذشته خود میبینند.
تغییرات رفتاری و خلقی: یکی از علامت های دیگر این بیماران است که با همراه داشتن لجبازی، اعتماد نکردن به دیگران و گوشه گیری است.
یکی از علامت های دیگر این بیماران بی قراری است که با اضطراب بی دلیلی همراه است.
پس سعی بکنیم از این افراد مراقبت های ویژه بکنیم.